top of page

Acces Bars

Specialistische behandelingen:

Acne behandelingen, vaak vergoed de zorgverzekeraar de behandeling. Graag help ik je bij het uitzoeken of ook jou verzekering de behandeling vergoed.

Fruitzuur behandeling: Deze intensive peeling verweekt de bovenste huid laag (dode huid cellenlaag). Hierdoor worden talg kliertjes niet meer afgesloten en zullen ze minder gaan verstoppen met talg. Ook komt er zuurstof bij de onzuiverheden en hier kunnen de propioni bacteriën die een grote rol spelen bij acne niet tegen. 

Ook als je last hebt van fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, vochtarme trekkerige huid of een vale doffe slecht doorbloede huid is dit een mooie behandeling

Couperose/ Rosacea: Door middel van speciale serums, producten en een speciale massage en masker meer rust in de huid brengen. Ook voeding advies en soms wat aanpassingen in de leefstijl spelen hierbij een belangrijke rol

T Away: Heb je last van ontsierende rode adertjes of een bloedpuntje met addertjes ( spinavie) en wil je hier graag van af? Met de T Away kan ik gemakkelijk steelwratjes, en ontsierende haarvaatjes ( adertjes) coaguleren.

Hydro micro dermabrassie: een diepte reiniging, de bovenste laag dode huidcellen verwijderen en werkstoffen in de huid sluizen.  aanbevolen bij een onzuivere, vochtarme, doffe huid, verdikte huid. Door het gebruik van speciale lotions krijg je een beter resultaat dan bij de gewone micro dermabrassie behandeling. Naast alleen het peeling  effect zorgt de hydradermabrassie er ook voor dat de poriën extra gereinigd worden.  Door middel van vacuum wordt ook de doorbloeding en aan en afvoer van afval stoffen gestimuleerd.  Hydradermabrassie volledig pijnloos en dat kun je van de micro dermabrassie niet zeggen. 

Micro needling: De huid in de diepte vernieuwen. Zeer effectieve manier om de huid te verjongen met een korte hersteltijd

doormiddel van kleine steriele naaldjes worden kleine minuscule kleine gaatjes in de huid gemaakt. Het natuurlijke herstel proces wordt geactiveerd waardoor er collageen en elastine aangemaakt wordt. Hierdoor wordt de huid steviger, voller, egalere huidteint, frisser en stralender. Ook kunnen er op deze manier werkstoffen diepen in de huid getransporteerd worden. De huid is na de behandeling roze / rood en kan licht gaan schilferen. Na 3 a 4 weken is er al zichtbaar resultaat, maar omdat er collageen en elastine aangemaakt wordt zal het resultaat na verloop van tijd toenemen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidwens, enst van de klachten en huid conditie. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor zichtbaar en langdurig resultaat. De behandelingen zijn om de 3 a 4 weken..

Erg mooi resultaat bij: 

  • (Acne) littekens

  • Rosacea

  • Fijne lijntjes / huidverslapping

  • Kraaiepootjes en rimpels bij de lippen

  • Pigmentvlekjes ( bijv door zonbeschadiging)

  • Grove poriën en huidstructuur verbeteren

  • Doffe grauwe teint verminderen

Huid verbeterende massage/ Bindweefsel: En sportschool momentje voor je gezicht. Zeer intensieve diepe massage uitgevoerd op het bindweefsel. Verbeterd de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging, verbeterd de stofwisseling en algehele huid conditie. In combinatie met de pincement massage geschikt om littekenweefsel los te maken en huidverslapping te verbeteren/ verminderen. Direct resultaat. 

Ook erg mooi in combinatie met een peeling, om zo de dode huidcellen te verwijderen en intensiever resultaat te bereiken.

Shiatsu een drukpunt massage of een lymfe drainage gelaat massage: Zorgt voor diepe ontspanning, verbeterd de huid conditie en verminderd zwellingen ( vooral mooi na een cosmetische ingreep).

Oxygeneo:

Sitmmuleren van de natuurlijke zuurstof voorziening van binnen uit..
Geeft meer en snel resultaat in minder tijd.
Geeft de huid een peeling zonder herstel tijd, uw huid ziet er gelijk  frisser en stralend uit.
Super anti aging werking, door de tri pollair wordt de collageen aanmaak in uw huid gestimmuleerd. 
Geeft de huid meer volume.

Herstelt onder andere het vocht gehalte in de huid
Verminderd oppervlakkige zichtbare pigment verschuivingen.
Verbetert de huidstructuur, grove poriën worden fijner. 
EXFOLIATIE: Verwijderen van dode huidcellen, hierdoor kunnen de werkstoffen beter in de huid opgenomen worden.
INFUSE: Insluizen van actieve werkstoffen.
OXYGENATIE: Verhoging van de natuurlijke zuurstof voorziening van binnen uit.
TRIPPOLAIR: Verstrakking en lifting van de huid.

Ultra Sone:

Ultra Sone werkt met geluidsgolven, deze trillingen die voor een micro massage zorgen 
verhogen de toelaatbaarheid van de celmembranen. Werkstoffen worden veel beter door de huid opgenomen , de doorbloeding wordt gestimuleerd ( betere celstofwisseling) en afvalstoffen worden afgevoerd.  De afvalstoffen onttrekken vaak vocht aan de huid waardoor de huid soms droog en trekkerig aan kan voelen). Ook wordt de aan maak van collageen en elastine gestimuleerd wat de huid zijn stevigheid en elasticiteit geeft.  

 

HIFU:  Een facelift , welke wordt uitgevoerd door midden van geluidsgolven. Door op 3 diepte in de huid shots van warmte ( temperatuur kan stijgen tot 60 graden) te plaatsen trekt de huid gelijk samen. dit geeft al gelijk resultaat. Maar het echte werk komt nu pas, je huid gaat collegeen aanmaken door de stijgende temperatuur. Collageen zorgt voor huidverstrakking. Het beste resultaat is zichtbaar na 2 tot 4 maanden maar zelfs na 6 maanden worden er nog verbeteringen geconstateerd.  Kan erg mooi ingezet worden plaatselijk bij rimpels en huidverslappingen.  ook bij huidverslappingen van de hals en het decolleté .  Na drie manden komt u terug en kijken we waar er nog shots bij moeten voor het beste resultaat. Daarna hoeft u pas na een jaartje weer terug te komen. 

Graag geef ik u meer informatie over deze speciale behandeling en kan ik u resultaat foto's laten zien.

bottom of page