top of page

Acces Bars

Specialistische behandelingen:

Acne behandelingen

Couperose/ Rosacea

 

T Away: Heb je last van ontsierende rode adertjes of een bloedpuntje met addertjes ( spinavie) en wil je hier graag van af?

Hydro micro dermabrassie: een diepte reininging, de bovenste laag dode huidcellen verwijderen en werkstoffen in de huid sluizen.  aanbevolen bij een onzuivere, vochtarme, doffe huid, verdikte huid.

Micro needling: De huid in de diepte vernieuwen. Zeer effectieve manier om de huid te verjongen met een korte hersteltijd

doormiddel van kleine steriele naaldjes worden kleine minuscule kleine gaatjes in de huid gemaakt. Het natuurlijke herstel proces wordt geactiveerd waardoor er collageen en elastine aangemaakt wordt. Hierdoor wordt de huid steviger, voller, egalere huidteint, frisser en stralender. Ook kunnen er op deze manier werkstoffen diepen in de huid getransporteerd worden. De huid is na de behandeling roze / rood en kan licht gaan schilferen. Na 3 a 4 weken is er al zichtbaar resultaat, maar omdat er collageen en elastine aangemaakt wordt zal het resultaat na verloop van tijd toenemen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidwens, enst van de klachten en huid conditie. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor zichtbaar en langdurig resultaat. De behandelingen zijn om de 3 a 4 weken..

Erg mooi resultaat bij: 

  • (Acne) littekens

  • Rosacea

  • Fijne lijntjes / huidverslapping

  • Kraaiepootjes en rimpels bij de lippen

  • Pigmentvlekjes ( bijv door zonbeschadiging)

  • Grove poriën en huidstructuur verbeteren

  • Doffe grauwe teint verminderen

Huid verbeterende massage/ Bindweefsel: En sportschool momentje voor je gezicht. Zeer intensieve diepe massage uitgevoerd op het bindweefsel. Verbeterd de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging, verbeterd de stofwisseling en algehele huid conditie. In combinatie met de pincement massage geschikt om littekenweefsel los te maken en huidverslapping te verbeteren/ verminderen. Direct resultaat. 

Ook erg mooi in combinatie met een peeling, om zo de dode huidcellen te verwijderen en intensiever resultaat te bereiken.

Drukpunt massage in combinatie met lymfe drainage: Zorgt voor diepe ontspanning, verbeterd de huid conditie en verminderd zwellingen ( vooral mooi na een cosmetische ingreep).

bottom of page